Frakt och returer

Vad kostar frakten?
Frakten är gratis när du handlar för över 1500 kr, handlar du för mindre kostar frakten 99 kr.

Vad kostar en retur?

Ibland blir det inte helt rätt. Det är ingen fara! Kontakta oss på support@mymuse.se så sänder vi dig en returetikett. Vi tar ut en avgift på 49kr per retur. Denna kostnad dras av från summan av de returnerade produkterna vid själva returtillfället.

När får jag min beställning?
MyMuse.se använder Bring för leverans av våra beställningar. Varorna skickas vanligtvis nästkommande vardag dagen efter att du lagt in din beställning, och leveransen tar 3-7 vardagar.

Hur vet jag när och var jag kan hämta mina varor?
Bring skickar SMS och epost till dig så snart de har mottagit ditt paket från MyMuse.se och skickar vidare detta till ditt postombud. I informationen från Bring får du information om hur du kan spåra ditt paket. Du får också information när paketet har kommit fram till ditt lokala postombud och du kan hämta det.

Öppet köp i 30 dagar
Hos MyMuse.se har du alltid 30 dagars öppet köp efter att varan är mottagen. Det är viktigt att varan är oanvänd och har alla lappar och förseglingar intakta. Trosor, bikinitrosor och baddräkter kan inte returneras om förseglingen är bruten.

Hur returnerar jag en vara?
Gratis retur gäller i 30 dagar. När du mottar din vara från oss följer det med en retursedel. Denna fylls i och läggs i paketet tillsammans med varan du vill returnera. Kontakta kunderservice för att mota en returetikett som ska fästas på paketet som ska i retur. Det är kundens ansvar att returen kommer till oss, och summan för dina retunerade produkter återbetalas när vi registrerat din retur. Kostnaden för frakten ut till dig återbetalas ej, vi tar även ut en avgift på 49kr för returen.

Byte av produkter
Om varan du mottagit inte passar så fyller du i retursedeln och skickar tillbaka varan. Därefter beställer du en annan vara på MyMuse.se. Summan för köpet blir återbetalat så fort vi mottagit din returförsändelse. Kostnaden för frakten ut till dig återbetalas ej, vi tar även ut en avgift på 49kr för returen.

Villkor Integritetspolicy © Copyright 2019 MyMuse.se