GRATIS FRAKT över 900kr
Gratis Retur
30 dagars öppetköp
3-5 dagars leverans
Kundservice +46 10 88 48 088

Detta säger underkläderna om dig

 

SÄven om dina underkläder endast visas för dig och din partner kan det berätta mycket om vilken slags person du är. Underkläderna, hur du köper dem och hur du använder dem avslöjar enkla saker om dig. Det kan inte berätta hela din historie, men ger en hint om vad slags person du är.


Praktikern:
Du köper gärna tre-pack med bomullsunderkläder och har några härlig t-shirt BH:ar liggandes i lådan. Mode och trender betyder inte så mycket för dig, det viktigaste är att ha underkläder som är sköna och praktiska. Du är dig själv och bryr dig inte om vad andra tycker. Du är tillbaka lutad, sporty och utåtvänt. Detta betyder inte att du inte gillar att ha på dig underkläder för de speciella anledningarna, men det viktigaste för dig är att underkläderna känns naturliga och sköna.

 
Detta säger underkläderna om dig
Den eleganta

I din underklädeslåda hittar man läckra BH:ar, spets och detaljer. Du har massa självförtroende och gillar kvalitet på underkläderna. Underkläderna visar dina feminina former och naturlig skönhet. Gemensamt för denna typen är att de är ambitiösa och ger sig inte så lätt. Du vet precis vad du vill ha och sätter pris på att unna dig något när du har jobbat hårt för det.

 
Detta säger underkläderna om dig

 

Den flirtiga

Du gillar underkläder som har en x-faktor och är sensuellt. Dina underkläder är praktiska, men smakfulla. Det visar fram din kropp på ett sätt som du är komfortabel med och gör att du känner dig sexig. Du gillar att ha kontrollen, men är inte rädd för att gå utanför din komfortzon om det skulle krävas. Du älskar spänning och utmanningar och är en energi-jagare!

Detta säger underkläderna om dig


Den sensuella

Du gillar det sensuella uttrycket och investerar i underkläder som är lite mer flirtiga och utmanande. Den sensuella är modemedveten och har delikata underkläder som kan förföra vem som helst. Du är romantiskt och är inte rädd för att utforska dina fantasier för att du vet vad du vill ha. Denna typen vill gärna ha lite extra kryddor i vardagen! Du är smart och äventyrssugen.

 
Detta säger underkläderna om dig
Detta säger underkläderna om dig