GRATIS FRAKT över 900kr
Gratis Retur
30 dagars öppetköp
3-5 dagars leverans
Kundservice +46 10 88 48 088

Dröm dig bort till varmare breddgrader

Nu kommer badkläderna in i nätbutiken! Även om det inte precis är badväder ännu är det inte något fel i att drömma om varmare tider redan nu! De finaste badkläderna försvinner ofta fort, säkra dig några läckra nyheter redan idag! Du kommer inte att ångra dig när solen väl tittar fram och du redan har allt klart.

Det är inte alltid vi får så många soldagar vi skulle önska, så att ha på sig strand-outfiten när solen först tittar fram är väldigt viktigt. Watercult badkläder är av den bästa kvaliten samtidigt som det är trendigt och läckert.

Dröm dig bort till varmare breddgraderVi har också de som gillar att ha på sig olika baddräkter varje gång du är på stranden och då har vi också några billigare alternativ som passar perfekt för dig. Gå för en klassisk svart, eller mix it up med leopardmönster.. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Dröm dig bort till varmare breddgrader


Det är kul att matcha och sätta ihop läckra outfits också när du ska på stranden. Ta med en handduk som matchar, en stilig hatt, en kul väska och toppa det hela med solbrillor!

Dröm dig bort till varmare breddgrader
Dröm dig bort till varmare breddgrader