GRATIS FRAKT över 900kr
Gratis Retur
30 dagars öppetköp
3-5 dagars leverans
Kundservice +46 10 88 48 088

Hur du får en glad partner på 1-2-3Är det en sak vi kvinnor kanske är lite dålig på, så är det att uppdatera underklädeslådan. Vi prioriterar det helt enkelt inte, men det är HÄR du som partner kan score några poäng. We got jour back!

Så här vet att du bör unna din älskling lite nya underkläder, och samtidigt få hjältestatus:
 
Hur du får en glad partner på 1-2-3

 


BH:arna slits ut

Logiskt nog så slits BH:ar också sig ut. De håller sig inte bra i evig tid, och måste därför bytas ut ibland. En splitter ny BH är det väl ingen i historien som blivit ledsen av?

 

 
Hur du får en glad partner på 1-2-3

 


Stödet minskar

En riktigt bra BH ska ge henne det perfekta stödet. Har man haft en bh länge kan det stödet minska. Brösten får därmed inte stödet som de behöver och det kan leda till nacke - och rygg problem. Och se din partner ha ont på grund av väl använda underkläder är inte så kul, därför tipsar vi dig om att slå till nu! 
Hur du får en glad partner på 1-2-3


 

Spice'a upp förhållandet

Går ni in i en lite tråkigare period i förhållandet är det ingen skam i att försöka piffa upp det med lite sensuella och lekfulla underkläder. Tror du din partner hade blivit ledsen av en ny, sexig och spännande BH? Det tror inte vi! 
Hur du får en glad partner på 1-2-3Det att unna sin utvalda underkläder lite då och då bör man sätta högre på sin prioritetslista. Inte bara lite nya underkläder kan ge henne lite lyxkänsla i vardagen, utan kan också göra underverk på självförtroendet! Du visar också att du bryr dig, och tänker på hennes välmående. Hos MyMuse har du 30 dagars öppet köp och gratis retur, så det är inga problem om du bommar lite på storleken, eller modell!

 

 
Hur du får en glad partner på 1-2-3
Hur du får en glad partner på 1-2-3