GRATIS FRAKT över 900kr
Gratis Retur
3-5 dagars leverans
Kundservice +46 10 88 48 088

Present till henne


När du ska välja ut en present till den du tycker om så kan det vara smart att fundera över vad du vill förmedla för känsla med din gåva. Vi rekommenderar att du väljer en personlig gåva som passar hennes personlighet och som visar hur mycket du uppskattar henne. Nedan har vi samlat ett par tips som hjälper dig att hitta den perfekta presenten till din kärlek. 

1. Hitta rätt storlek?
Det enklaste sättet att ta reda på hennes storlek är att kika i hennes underklädeslåda och leta upp hennes favorit BH och se vilken storlek det är. Om det är en internationell storlek kan du se på vår storlekskonverterare.  Om du inte har tillgång till hennes underkläder, så får du komma på en bra ursäkt att ta hennes mått. Vi önskar dig lycka till med det :) ! Läs mer om hur du tar måtten på rätt sätt här

2. Vilken typ av underkläder tycker hon om?
Även om du tycker att hon ser allra bäst ut i en stringtrosa, så kanske hon föredrar att bära en brief och då är det nog bäst att hålla sig till hennes val om du ska överraska henne. Du kan även läsa vår styleguide för att få en bättre inblick av vilka modeller det finns att välja mellan. 

3. Vilka färger föredrar hon?
Ännu en gång, så är det enklaste sättet att se efter i hennes underklädeslåda eller i hennes garderob. Gillar hon diskreta klassiska toner? Är hon galen i rosa? Hon kommer få en glad överraskning om du har valt färger som går efter hennes preferens. 

4. Vad är hennes personlighet?
Romantisk – En romantisk kvinna älskar spets och feminina färger 
Lekfull – En kvinna som är öppen för spännande val, som strappy design och starka färger
Feminin – Den feminina kvinnan vill ofta förstärka sin kvinnlighet med underkläder som framhäver de bästa sidorna. Push-up och plunge är bra val för den feminina kvinnan
Luxuös – Varje kvinna som gillar lite extra lyx uppskattar kvalité och gärna lite glitter
Den ohämmade – En öppen kupa, sensuella snitt och genomskinliga plagg är lösningen för den ohämmade kvinnan

5. Fortfarande osäker?
Baserat på vår erfarenhet så kan det aldrig bli fel med en sensuell babydoll, nattlinne eller body för de lite mer speciella tillfällena. Om du vill vara helt säker på att du ger henne exakt det hon vill ha, så är ett presentkort ett bra alternativ.

Fortfarande inte övertygad? Tveka inte att kontakta oss via vår chat, email ([email protected]) eller telefon (+47 24 07 67 00) så hjälper vi dig att hitta en perfekt gåva.

Alla våra underkläder kommer förpackade i en elegant MyMusebox. Om du vill att din gåva ska vara inslagen i presentpapper så väljer du presentpapper när du ska betala i kassan.