GRATIS FRAKT över 900kr
Gratis Retur
30 dagars öppetköp
3-5 dagars leverans
Kundservice +46 10 88 48 088

Så får du klyftan som passar DIGAv och till kan längtan efter en lite djupare, mer framträdande och sensuell klyfta sinka sig fram. Kanske ska du på en romantisk date med din älskling? Eller kanske på tjejresa i varma och fantastiska omgivningar? Vackra BH:ar är ett fint tillskott till varje underklädeslåda.

Det är därför vi frågar dig: Varför inte skaffa en BH som ger dig precis det lyftet du vill ha?


 
Så får du klyftan som passar DIG

 

Balconette

BH:n som är fin på alla typer av byst, oberoende storlek eller form. Modellen lyfter brösten från undersidan och är känt för att ge bra stöd, fint lyft och läcker form. Modellen passar perfekt till kvinnor med större byst, då det inte är kanter som skär in eller gör så att man får en «dubbelbyst». 
Så får du klyftan som passar DIG


 

Push-up 

Modellen hjälper dig inte bara med illusionen att du har större bröst, men också hur de är placerade. Designen lyfter brösten från sidan och pushar de inåt. Då får du en djupare klyfta, samtidigt som brösten verkar fylligare. Passar utmärkt för de mer sensuella stunderna. 
Så får du klyftan som passar DIG


 

Plunge

Modellen är ett första val för små till mellanstora byster. BH:n framhäver klyftan och ger uttryck för något spännande och sensuellt. Mitten på BH:n är smal, och kuporna är ofta gjorda i ett stycke utan sömmar. Djup klyfta för sensuella vibbar. En utmärkt BH att ha under plagg med djup urringning. 
Så får du klyftan som passar DIGModellerna ger olika lyft, och passar alla slags tillfällen. Är du osäker på vad du hade passat bäst i är det ingen skam i att beställa flera olika modeller. Hos MyMuse har du 30 dagars öppet köp och gratis retur, så det är inga problem att missa lite på storleken eller modell. Vilken klyfta ska du ha idag?
 
Så får du klyftan som passar DIG
Så får du klyftan som passar DIG