GUIDE FÖR MÄN

Är det något alla män bör veta, så är det att vi kvinnor älskar presenter! Och underkläder är en klar favorit som alltid blir uppskattat. Det finns många tillfällen där underkläder är den perfekta presenten. Det kan vara Alla Hjärtans dag, födelsdagen, bröllopsdagen eller något annat speciellt tillfälle ni delar. Men vi blir lika glada när vi får presenter utan att vi har något att fira! Ger man en present på en vanlig onsdag blir det absolut veckans höjdpunkt.

Vi på Mymuse har gjort denna guide till er män som är osäkra i underklädesdjungeln. Vi har skrivit ner några enkla tips och råd som gör den enklare för dig att hitta rätt. Du kan alltid vara säker på att våra produkter håller högsta kvalité och är tillverkat av de finaste materialen som finns på marknaden. Vårt exklusiva sortiment är handplockat och oavsett vad du väljer så kan du inte välja fel. Har du fortfarande frågor? Inga problem! Chatta med oss, ring oss på telefon +47 24 07 67 00 eller skicka ett mail till support@mymuse.se så hjälper vi dig.

Storlekar

Att hitta rätt storlek till din partner är viktigt för hela upplevelsen. Det enklaste sättet att ta reda på storleken är att ta en smygtitt i underklädeslådan för att se vilken storlek hon använder. Om du ändå är osäker kan du alltid be om din partners mått och lägga in de i vår storleksguide som räknar ut storleken på en gång. Du kan också kontaka oss på support@mymuse.se så ska vi hjälpa dig.

Färgval och stil

När du nu ska välja de perfekta underkläderna till den du tycker om så är det läge att reflektera över vad du vill säga med din present. Vill du ge henne lite trevlig uppmärksamhet i vardagen? Eller är det en present som är kopplad till en speciell dag ni delar? Kanske är det en present som ska tända gnistan på nytt? Oavsett vad det är så är ett gott råd att välja något som hon kan känna sig bekväm i – med det lilla extra förstås! Om din partner alltid använder svarta underkläder, då vet du vad hon gillar och kan hålla dig till det. Men varför inte göra det hela mer intressant med sensuell spets eller en spännande skärning? Då vet du att hon kommer att få en gåva hon kommer älska.

Vi hjälper dig gärna

Vi på Mymuse har full förståelse för att det kan vara en svår uppgift att hitta de perfekta underkläderna. Därför kan du gärna chatta med oss, ringa oss på telefonnummer +47 24 07 67 00 eller skicka ett mail till oss på support@mymuse.se så vi kan hjälpa dig att hitta rätt produkt och storlek. Vi ser fram emot att prata med dig!

Villkor Integritetspolicy © Copyright 2019 MyMuse.se