GRATIS FRAKT över 900kr
Gratis Retur
3-5 dagars leverans

Om oss

Underkläder är mer än vanliga klädesplagg. Underkläder är en intim del av dig som ger dig trygghet och stärker din självkänsla. Det skall egga din partner och förföra din älskare. Till speciella tillfällen eller till vardags gör rätt underkläder en skillnad.

Med detta som grundtanke lanserade vi hösten 2013 MyMuse.se. Detta för att erbjuda underkläder av hög kvalitet till kvinnor som vill ha det lilla extra, och till män som vill ge sin kära en unik gåva. Alla produkter som finns hos oss är producerade av europeiska leverantörer med stor vikt på kvalitet. Speciellt kvaliteten, är det vi letar efter när vi reser runt i Europa för att hitta nya leverantörer. Vårt sortiment och storleksurval växer stadigt, med BH-ar i storlekar från A-K, suspenders, stockings, korsetter, babydolls med mera.

Att vara kund hos oss ska vara en trygg och god upplevelse. Vår kundservice är tillgänglig på telefon +47 24 07 67 00 från 10-16 alla vardagar.
Obs - vi har begränsade öppertider nu i sommar. Vår kundsvercie telefon är öppen 10-16 på tisdagar och torsdagar framtill 1 augusti.
Du kan också alltid skicka mail till oss på support@mymuse.se. Det tar ca 3-5 arbetsdagar från att du har beställt varorna tills de ankommer.

Tack för din tid och tack för att du är kund hos oss.

Mvh,
Jonna
Butikschef