GRATIS FRAKT över 900kr
Gratis Retur
3-5 dagars leverans

Styleguide

Push-up

Push-up BH

Denna BH är designad för att ge en vacker klyfta och ger ett fint lyft till bysten. En perfekt BH när man bär ett urringat plagg och vill ha en mer dramatisk effekt. Kuporna går diagonalt över bysten och ger brösten en fin form. De flesta av våra Push-up BH:ar har avtagbara inlägg som du kan ta i och ut för önskad effekt.
Balconette

Balconette BH

Denna BH-n lyfter brösten från undersidan, till skillnad från exempelvis en push-up BH som lifter brösten från sidan och puschar uppåt. Balconette är känd för att ge en s.k. ”hylla” och stötar och ger mycket lift.
Vertikal BH

Vertikal BH

En vertikal BH betyder att du har en bygel som håller bh:n uppe och som går mitt över bröstet. Detta ger en mer naturlig stöd och lift åt brösten och en mer naturlig rund form.
Plunge BH

Plunge

Plunge BH-n är designad för att framhäva klyftan mellan brösten och har en djup urringning. Mittdelen mellan kuporna är ofta smal och kuporna är tillverkade i ett stycke. Denna BH blir osynlig under tätsittande plagg och passar perfekt när du vill ha en djup urringning. Kommer oftast med avtagbar padding.
Soft BH

Soft BH

Här är nedre delen av BH.n lite tjockare tyg, medan den övre delen har tunnare. Detta ger brösten ett litet lift och samtidigt ett mer naturligt utseende.
Semisoft BH

Semi Soft BH

Här är nedre delen av BH.n lite tjockare tyg, medan den övre delen har tunnare. Detta ger brösten ett litet lift och samtidigt ett mer naturligt utseende.
Soft Vertikal BH

Soft Vertikal BH

En vertikal BH betyder att du har en bygel som håller bh:n uppe och som går mitt genom BH:n, soft indikerar att bh:n är tillverkad med ett tunt tyg som ger brösten ett naturligt utseende.
Open BH

Öppen BH

En BH med öppen kupa är den mest sensuella typen av BH MyMuse har i kollektionen. Som namnet antyder, så är kupan öppen i denna BH. Vanligtvis har en BH med öppen kupa en bygel som lyfter och ger stöd åt bysten. Alla öppna BH-ar med öppen kupa kan du hitta i MyMuses ”utmanande-kategori”.
 
String
String

String

String är en typ av trosa som inte täcker bakdelen, men i stället går mellan skinkorna. De har tunna band på sidorna och är den minsta typen av trosa som vi har i vårt sortiment. Denna typ av trosa är perfekt om man har tighta byxor, klänning osv. Där man inte vill att kanten på trosorna ska synas.
Tanga
Tanga

Tanga

Tangatrosan är måttligt till minimalt täckande med mindre baktyg än på en brief. Tangan är bekväm att bära och är en perfekt vardagstrosa.
Brief
Brief

Brief

Brief är «vanliga» trosor som täcker bakdelen i större eller mindre grad. Brief är känd för sin komfort och täcker vanligtvis höfterna. För extra komfort, välj en större storlek.
Brasilian Brief
Brasilian Brief

Brasilian Brief

Brasilian Brief är mindre än en vanlig brief. Denna brief har ofta en vacker spetsdekoration på höftpartiet. Trosan täcker en del av rumpan och framhäver den fint. Visuellt ger den en förlängande effekt av benen.
Cheeky
Cheeky

Cheeky

Cheeky är en låg höft-trosa utan sömmar som gör den perfekt att bära under tätsittande plagg. Cheeky är en täckande trosa som framhäver rumpan fint. Perfekt att bära under korta kjolar och klänningar.
Open string
Open string

Öppen string

En öppen string har samma utformning som en vanlig string, men med en öppning i benvinkeln. Alla öppna string kan du hitta i MyMuse "utmanande" kategori.
 
Semi-Korsett

Semi-Korsett

Semi-korsett är en en kombination av en korsett och en BH. Bandet på en semi-korsett är bredare på baksidan och har fler spännen än på en vanlig BH. En semi-korsett kan komma med och utan kupor.
Suspender

Suspender

En suspender är en typ ab underklädesplagg son du använder ovanpå trosorna. Denna markerar höfterna, oftast med hjälp av strumpebandshållare där stay-ups strumporna kan fästas. En suspender ger ett mycket förförande och sensuellt intryck.
Korsett

Korsett

Det skiljer en del mellan olika korsetter. Det finns både underburst och underburst. En underburst-korsett går runt midjan och används för att markera och stabilisera. En overburst-korsett täcker brösten och har då en inbyggd BH. Korsetter slutar vid höfterna.
Babydoll

Babydoll

En babydoll är en sexig nattlinne som oftast är gjord av spets och gärna tillverkad i ett förförande modell och med genomskinligt tyg. Dessa kan också användas som underklänning under till exempel en festklänning.
Stockings

Stockings/Stay-ups

Stockings är lårstrumpor, gärna med dekorativ kant. Om kanten har silikonband på insidan som håller den uppe, kallas den stay-up.
Body

Body

En body är en annan typ av underkläder som har samma form som en baddräkt. Denna knäppes ofta i skrevet och har olika former av täckning över brösten.